Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
TM5 TM31 TM6

Cuore di merluzzo e contorno di cicoria

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 4 cuori di merluzzo,
  • 4 pomodorini ciliegia a metà
  • 12 foglie di menta
  • 120 g di cipolla rossa a listarelle
  • sale q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cicoria
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
752.2 kJ / 179.8 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
3.6 g
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy