Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
62.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min