Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 62.1 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable pasta sauce
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Springtime Risotto
55 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min