Courgette and Feta Risotto
TM6 TM5 TM31

Courgette and Feta Risotto

3.8 (137 ocen)

Składniki

  • 180 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
  • 50 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g unsalted butter, cut in pieces
  • 40 g olive oil
  • 320 g risotto rice
  • 70 g white wine
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 680 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 75 g feta cheese, diced (1 cm)
  • 6 leaves fresh basil, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2163 kJ / 517 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
66.5 g
Tłuszcz
23.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy