Mushroom and Spinach Risotto
TM6

Mushroom and Spinach Risotto

4.5 (411 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 730 g water
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 20 g olive oil
  • 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
  • 60 g white wine
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1994.7 kJ / 476.8 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
70.1 g
Tłuszcz
14.9 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
1.3 g
Sód
560.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy