
Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 slices
Składniki
Butternut Squash
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)500 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh sage leaves torn in pieces5
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Pastry
-
plain flour100 g
-
spelt flour100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water cold45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
roasted hazelnuts80 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra roughly chopped for garnishing5
-
onions quartered80 g
-
olive oil30 g
-
whole milk150 g
-
feta cheese roughly chopped100 g
-
large eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
385 kcal /
1604 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min