Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
onion halved60 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine150 g
-
risotto rice250 g
-
fresh sage leaves to taste10 - 12
-
liquid chicken stock600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)200 g
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.3 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
2607.9 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Kedgeree
45 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Chilli Con Carne
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.