Pumpkin Risotto with Bacon
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Risotto with Bacon

4.3 (129 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin flesh, diced (1 cm)
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 30 g shallot, halved
  • 100 g bacon lardons, smoked
  • 40 g unsalted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    lub ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 60 g frozen green peas
    lub 60 g fresh green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1452 kJ / 345 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
47.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy