Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto with Bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Mushroom Risotto
30 min