Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Sweet Potatoes
-
sweet potatoes skin on, diced (2 cm)800 g
-
olive oil for drizzling1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra for garnishing15 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water820 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
unsalted butter diced20 g
-
pecan nuts roughly chopped80 g
-
blue cheese crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3507 kJ /
836 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min