Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
TM6 TM5

Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto

4.5 (49 ocen)

Składniki

  • 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 15 g fresh sage leaves, plus 1-2 sprigs for garnishing
  • 30 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for drizzling
  • 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g boiling water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 100 g blue cheese, crumbled
  • 80 g pecan nuts, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3507 kJ / 836 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
107 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy