Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Macaroni Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417.7 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min