Urządzenia i Akcesoria
Siemianka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
30 g orzechów włoskich, łuskanych
-
30 g siemienia lnianego
-
30 g otrębów owsianych
-
25 g wiórków kokosowych
-
250 g mleczka kokosowego
-
250 g wody
-
2 szczypty cynamonu, mielonego do dekoracji
-
maliny, świeże do dekoracji (ok. 100 g)
-
jeżyny, świeże do dekoracji (ok. 60 g)
-
wiórki kokosowe dodatkowa ilość do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.3 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2277.1 kJ /
544.3 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Musli
5 min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Zielona owsianka
30 min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 godz. 15 min
Owsianka ze świeżymi owocami
15 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min