
Urządzenia i Akcesoria
Muffinki pomidorowe z serem feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 sztuk
Składniki
-
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
-
2 - 3 gałązki rozmarynu, świeżego tylko liście
-
100 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy
-
100 g oliwy z oliwek
-
1 jajko
-
250 g maślanki
-
250 g mąki pszennej
-
½ łyżeczki soli
-
20 g koncentratu pomidorowego
-
150 g sera feta pokrojonego w 1 cm kostkę
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
231 kcal /
965 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KARNAWAŁ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 godz. 50 min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 godz. 10 min
Muffinki brokułowe z szynką
1 godz.
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 godz. 10 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 min
Muffinki z tuńczykiem
50 min
Pomidory zapiekane pod kruszonką
1 godz.
Pizzowe muffiny
1 godz. 50 min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 godz.
Muffinki marchewkowo-jabłkowe z nasionami chia
1 godz. 15 min