Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236 kJ / 535 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1073 mg
Alternatywne przepisy
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Prawn Saganaki
35 min
Fish Tacos
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min