Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon Burgers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Teriyaki Sauce
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce50 g
-
rice vinegar30 g
-
dark brown sugar50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Salmon Burgers
-
garlic cloves2
-
spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)6
-
light brown sugar15 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)4
-
fresh coriander leaves10 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
bread rolls halved6
-
red onion thinly sliced1
-
green lettuce leaves6
-
avocado thinly sliced1
-
mayonnaise for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1073 mg
Białko
24 g
Kalorie
2236 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min