Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 387 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Brak ocen
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Rum Babas
3h 45min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2j 15 menit
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15 min