
Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
139 kcal /
579 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
387 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Seafood Korma
40 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min