Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
387 mg
Białko
9 g
Kalorie
579 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Apple Cake
1 godz.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min