Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
387 mg
Białko
9 g
Kalorie
579 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min