Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
387 mg
Białko
9 g
Kalorie
579 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bloody Almond Finger Biscuits
2 Std.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Torta Caprese
55 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min