
Urządzenia i Akcesoria
Orange Salmon with Broccoli Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Orange Salmon
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
soy sauce40 g
-
orange finely grated zest and juice½
-
garlic cloves2
-
fresh salmon fillet, skinless boneless (approx. 600 g)1
-
fresh thyme5 sprigs
-
orange skin on, cut in thin half-moon slices½
Broccoli Couscous
-
broccoli florets550 g
-
unsalted butter10 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min