Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
TM5 TM6

Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 700 g water
  • 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
  • 140 g sour cream
  • 1 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 8 slices coarse rye bread
  • 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
  • 120 g cucumber, thinly sliced then halved
  • 25 g red onion, thinly sliced
  • 60 g pickled capers, drained

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1398 kJ / 333 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy