Urządzenia i Akcesoria
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.9 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Kedgeree
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Creamed Cod
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min