
Urządzenia i Akcesoria
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
505 kcal /
2113 kJ
Białko
29.9 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Kedgeree
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min