Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2461 kJ / 588 kcal
- Białko
- 43.6 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
Alternatywne przepisy
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken Étouffée
45min
Chicken in Yoghurt
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Greek Style Pork Stew
30min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Meatballs with tomato sauce
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min