Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Turkey Roulades
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.6 g
Kalorie
2461 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min