Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2461 kJ / 588 kcal
- Białko
- 43.6 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Chicken Provencale
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Tomato basil chicken stew
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min