Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet with Duck and Extra Veg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless (approx. 180 g each)2
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic cloves2
-
leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)1
-
carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)2
-
celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)1
-
courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
bay leaves2
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water hot300 g
-
tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)480 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1702 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Broccoli and stilton soup
30 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min