Cassoulet with Duck and Extra Veg

Cassoulet with Duck and Extra Veg

3.6 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
    2
  • olive oil
    4 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
    1
  • carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)
    2
  • celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)
    1
  • courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)
    1
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • bay leaves
    2
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • water hot
    300 g
  • tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
    480 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1702 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...