Onion Ricotta Cakes with Sage

Onion Ricotta Cakes with Sage

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • fresh sage leaves
    9
  • hazelnuts
    40 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    70 g
  • vegetable oil plus extra for greasing
    20 g
  • ricotta cheese
    250 g
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    3 pinches
  • ground black pepper
    3 pinches
  • water
    500 g
  • wild cranberry compote
    6 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 200 kcal / 838 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...