Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.
Pumpkin Soup
35 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Onion Soup
1 godz.