Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Borscht
25 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Sicilian Caponata
30 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min