Urządzenia i Akcesoria
Duck confit with lentil & orange salad
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 15 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Duck confit
-
duck marylands (approx. 1 kg)4
-
ground black pepper½ tsp
-
salt3 tsp
-
garlic cloves crushed4
-
fresh bay leaves4
-
fresh thyme4 sprigs
-
duck fat500 g
-
whole black peppercorns1 tsp
-
water2000 g
Lentil salad
-
raw baby beetroots trimmed and cut into halves4
-
garlic cloves crushed3
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground black pepper to season
-
salt to season
-
puy lentils200 g
-
whole cloves4
-
brown onion1
-
fresh bay leaf1
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)30 g
-
red onion cut into small cubes (5 mm)½
-
celery stalk cut into small cubes (5 mm)1
-
oranges segmented and cut into slices (5 mm)2
Orange vinaigrette
-
honey2 tsp
-
freshly squeezed orange juice40 g
-
grapeseed oil100 g
-
red wine vinegar2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
frisee lettuce to serve30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2648.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
6408 kJ /
1525.7 kcal
Tłuszcz
128.6 g
Błonnik
13.7 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
One whole cauliflower
45 Min