Anise-cured salmon

Anise-cured salmon

4.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions

Składniki

  • fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)
    500 - 800 g
  • star anise
    3
  • black peppercorns
    1 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • white sugar
    125 g
  • sea salt
    125 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • cold water to rinse

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 220.8 kcal / 927.2 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 13.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 4655.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...