Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
White balsamic reduction
40 min
Spiced red wine pears
45 min
Beetroot salad
10 min
Asian-style fish fillets
30 min
Tamarind paste
45 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min