Urządzenia i Akcesoria
Anise-cured salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4655.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Turmeric and tequila
24 godz. 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Chicken Liver Pate
25 min
Scallops with pea purée
25 min