Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
TM6 TM5 TM31

Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing

4.4 (5 ocen)

Składniki

Cure

  • 150 g rock salt
  • 50 g white sugar
  • 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
  • 1 tsp fennel seeds
  • 2 limes, zest only, no white pith
  • 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
  • 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets

Citrus yoghurt

  • 300 g Greek yoghurt
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)

Dressing

  • 30 g white wine vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil

Assembly

  • ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
  • 3 radishes, cut into thin slices
  • micro herbs, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
955.5 kJ / 227.5 kcal
Białko
17.7 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
1.2 g
Sód
7251.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy