Urządzenia i Akcesoria
Orange liqueur zabaglione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
16 mg
Białko
5 g
Kalorie
979.5 kJ /
233.2 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Caesar salad dressing
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Queso fresco
2 godz.
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Tartare sauce
10 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Meringues
5 godz.