Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and tequila cured salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
20 portions
Składniki
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4955.1 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
947 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Mulled cider sorbet
5 godz. 15 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Oysters with lime granita
5 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min