Wersje kompatybilne
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 932.9 mg
Alternatywne przepisy
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Mini pad Thai frittatas
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Salmon en croute
50 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h