Wersje kompatybilne
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 932.9 mg
Alternatywne przepisy
Risoni with salmon and spinach
25min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Crispy olives
1h 30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Turmeric fish
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min