Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 284.1 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Fish Fillets
25 Min
Mashed potatoes for two
30min
Simple steamed salmon
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Steamed fish with green mash
50min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min