![Steamed snapper, black beans and rice Steamed snapper, black beans and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6F5F9CE-E132-44AD-AA2F-EDC012F237EC/Derivates/34EB9E77-AC12-43FB-BFB8-FD7F966B3548.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 284.1 mg
Alternatywne przepisy
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Boiled eggs
20 min
Jasmine rice
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Brown rice salad
40 min
Steamed Chinese greens
30 min
Long-grain white rice
35 min