Urządzenia i Akcesoria
Samke harra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.9 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Salmon kabsa
40 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pasta primavera
1 godz.