Soba noodle and tofu salad

Soba noodle and tofu salad

4.5 87 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Dressing
  • piece fresh ginger
    2 cm
  • fresh mint leaves only
    6 sprigs
  • fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
    6 sprigs
  • rice wine vinegar
    40 g
  • pure maple syrup
    40 g
  • tamari
    40 g
  • tahini (see Tips)
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • miso paste
    2 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
    200 g
Salad
  • water
    1600 g
  • frozen edamame beans
    200 g
  • dried soba noodles
    200 g
  • carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
    1
  • Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • snow peas cut into thin slices
    80 g
  • fresh chilli cut into thin slices
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 472.8 kcal / 1986.3 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 49.6 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 1206.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...