Urządzenia i Akcesoria
Mole verde with chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pepitas100 g
-
roasted unsalted peanuts60 g
-
iceberg lettuce cut into pieces80 g
-
fresh baby spinach leaves, coarsely chopped100 - 150 g
-
spring onion/shallot green part only1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
serrano chilli (see Tips)1
-
ground cumin1 pinch
-
sea salt to taste2 tsp
-
green tomatillos cut into halves (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
onion100 g
-
grapeseed oil20 g
-
water (see Tips)280 - 400 g
-
skinless chicken drumsticks (see Tips)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627.6 mg
Białko
31 g
Kalorie
1573.3 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Curried pickled fish
49 godz.
Chicken with almonds and raisins
30 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min