Urządzenia i Akcesoria
Mole verde with chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pepitas100 g
-
roasted unsalted peanuts60 g
-
iceberg lettuce cut into pieces80 g
-
fresh baby spinach leaves, coarsely chopped100 - 150 g
-
spring onion/shallot green part only1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
serrano chilli (see Tips)1
-
ground cumin1 pinch
-
sea salt to taste2 tsp
-
green tomatillos cut into halves (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
onion100 g
-
grapeseed oil20 g
-
water (see Tips)280 - 400 g
-
skinless chicken drumsticks (see Tips)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627.6 mg
Białko
31 g
Kalorie
1573.3 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 Min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Fish Carnitas
20 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min