![Apple and cranberry farro salad Apple and cranberry farro salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4d73275-86a7-4f06-972d-507a6aea6461/Derivates/e7d3ce47-d675-43c1-8b5c-58b71f2f2962.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g red onion
- 1060 g water
- 60 g white wine
- 20 g pure maple syrup
- 60 g dried cranberries
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g farro (unroasted - see Tips)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 stalks celery, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 apples, cored and cut into quarters (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 10 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- 80 g goats cheese, crumbled (see Tips)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 616.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Israeli couscous salad
1 godz.
Colourful quinoa salad
40 min
Beetroot salad
10 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Broccoli salad
10 Min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Cypriot grain salad
45 min
Fresh fennel salad
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min