Gaspacho de poivron, réduction de balsamique

Gaspacho de poivron, réduction de balsamique

4.8 238 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 60 g de vinaigre balsamique
  • 30 g de sucre en poudre
  • 600 g de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
  • 100 g de tomates coupées en quatre et épépinées
  • 20 g d'échalote coupée en deux
  • 1 gousse d'ail coupée en deux
  • 80 g de jus d'orange
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 142 kcal / 593 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...