
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote coupée en deux
- 1 gousse d'ail coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 142 kcal / 593 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 2.3 g