Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 melon bien mûr, épépiné
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de courgette, coupée en morceaux
- 80 g de poivron rouge, épépiné et taillé en lanières
- 5 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 450 kJ / 109 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho concombre et pomme
10min