Urządzenia i Akcesoria
Risotto with lemon, thyme and feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
851.5 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
2008.3 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Béchamel sauce
20 min
Beetroot risotto
35 min
Milanese risotto
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Classic mushroom risotto
30 min