Urządzenia i Akcesoria
Vegetable curry with cauliflower couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets600 g
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns to taste½ - 1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves200 g
-
vegetable oil30 g
-
coconut milk400 g
-
water130 g
-
sweet potato cut into cubes (4 cm)500 g
-
Kent pumpkin cut into cubes (4 cm)500 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
roasted unsalted cashew nuts plus extra to serve50 g
-
broccolini trimmed and cut into quarters100 g
-
snow peas cut into halves50 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
ground black pepper to taste
-
natural yoghurt150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
454.8 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1663.3 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Rendang curry
30 min
Caribbean curry
40 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable chilli
50 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min