Urządzenia i Akcesoria
Risotto verde
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1325.1 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2137 kJ /
508.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Pumpkin risotto with bacon
40min
White fish and lemon risotto
30min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min