Urządzenia i Akcesoria
Cheesy roasted vegetable muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
salted butter cut into pieces (2cm), room temperature125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried chilli flakes optional½ tsp
-
fresh baby spinach60 g
-
mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)200 g
-
feta cheese coarsely crumbled60 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie) cut in halves, to garnish12
-
butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1226.2 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2105.6 kJ /
503.3 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Browned beef mince
20 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 godz. 45 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Raw snickers slice
55 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min