Urządzenia i Akcesoria
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Sun-dried tomato pesto
-
olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
160 g pine nutscashew nuts, raw unsalted160 g
-
sun-dried tomatoes100 g
Chicken involtini
-
mozzarella cut into pieces (4 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
flat-leaf parsley, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
eggs2
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
breadcrumbs70 g
-
chicken breast fillets cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)540 g
-
fresh spinach leaves stalks removed30
Sauce
-
garlic clove1
-
onion (approx. 75 g)½
-
olive oil50 g
-
tomato passata650 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2950 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
47.1 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
Brak ocen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken with almonds and raisins
30 min