Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-topped bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Paella with kidney beans
55 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Prune Jam
55 min