Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-topped bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2 godz. 5 min
Potato cakes
45 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Stewed vegetables
45 min
Green beans with tomato and parsley
55 min