![Vegetable-topped bread Vegetable-topped bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64120.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
- 100 g water
- 50 g lard
- 20 g fresh yeast
- 300 g flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red pepper, cut into pieces
- 100 g green pepper, cut into pieces
- 100 g onion, cut into pieces
- 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt
- 1 tbsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2081 kJ / 497 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Provencale
1 Std.
German Brunch
Ninguna valoración
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Dill and Feta Flatbread
1小时 20 分钟
Chickpea Gratin
1 Std.
Energy smoothie
10min
Versatile smooth soup
45 分钟
Boiled eggs
20 分钟
Frozen fruit sorbet
5 Min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Smoothie
5 Min
Cheese crackers
2 Std. 30 Min