![Fagioli di soia alla mediterranea (vegan) Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0279489-B483-4915-B89F-6D336998C0B3/Derivates/AED43D9C-7C6E-4ABB-BFDE-E90C33C1D7DA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chili (vegan)
40 min
Cous cous marino (vegan)
30min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Ragù di tempeh
30min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Cotolette di soia
35 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20 min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min