Zuppa di fagiolini e cavolo rosso

Zuppa di fagiolini e cavolo rosso

4.3 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • cipolla in quarti
    100 g
  • di sedano a pezzi (2 cm)
    70 g
  • di carote a rondelle
    100 g
  • di patate a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di pomodori maturi spellati e a pezzi
    200 g
  • di fagiolini surgelati
    200 g
  • di cavolo rosso a fette
    200 g
  • di brodo vegetale
    600 g
    600 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 207 kcal / 866 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...