
Urządzenia i Akcesoria
Purè di fagioli alla paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
65 g di cipollotto a pezzi
-
15 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
500 g di fagioli bianchi di Spagna
-
35 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
-
1 cucchiaino di paprika dolce + q.b.
-
1 cucchiaino di salsa tahin
-
½ cucchiaino di sale
-
erba cipollina fresca tritata q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
153 kcal /
640 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Contorni
10 Przepisów
Włochy
Włochy