Pollo alla paprika con riso venere

Pollo alla paprika con riso venere

4.2 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno
    20 g
  • di peperone rosso a pezzi
    80 g
  • di zenzero, radice fresca sbucciato e a fettine sottili
    10 g
  • di mela rossa, con la buccia, lavata a pezzi
    100 g
  • di aceto di riso
    40 g
  • di petto di pollo a tocchi (2-3 cm)
    1000 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di paprika piccante
    2 ½ cucchiaini
  • di acqua
    100 g
  • di bevanda a base di cocco (latte di cocco)
    100 g
  • di riso Venere (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di sale a piacere
    ½ - 1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 822.5 kcal / 3441.4 kJ
Białko 59.9 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 73.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 632.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...