Urządzenia i Akcesoria
Monkfish tagine with preserved lemon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Mint Courgettes
30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot hummus
10 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min