Urządzenia i Akcesoria
Monkfish tagine with preserved lemon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Sicilian Caponata
30 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Thai Mussels
25 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min