Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 oz
Składniki
-
smoked mackerel skin removed8 oz
-
watercress leaves only1 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
plain yogurt low fat, unsweetened2 ½ oz
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Białko
12 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sangria
10 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Royal Hawaiian Mai Tai
10 min
Pinot Noir Poached Pears
2 godz.
Smoked Trout Dip
15 min
Tomato Bread Pudding
30 min
White Bean Salad
5 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Blue Cheese Dressing
5 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Cranberry Sauce
1 godz.