Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 oz
Składniki
-
smoked mackerel skin removed8 oz
-
watercress leaves only1 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
plain yogurt low fat, unsweetened2 ½ oz
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Białko
12 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Berry Dream
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Cranberry sauce
30 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Kedgeree
45 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min
Pea Soup
30 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min