Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
15 oz
Składniki
-
smoked mackerel skin removed8 oz
-
watercress leaves only1 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
plain yogurt low fat, unsweetened2 ½ oz
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Białko
12 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 h 50 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Pâté
1 h 30 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min