Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Creamed Cod
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min