Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus cream soup
30 min
Salmon tartare
10 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Plum slice
1 godz. 30 min
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Spring greens
10 min
Lentil and spinach soup
50 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min