Urządzenia i Akcesoria
Vegetable harrira soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped20 g
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2 - 3
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste¼ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground paprika1 ½ tsp
-
ground ginger1 ¼ tsp
-
carrots cut into pieces200 g
-
celery cut into pieces150 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
dried green lentils soaked for approx. 15 min, drained100 g
-
water400 g
-
150 g cooked chickpeas, drained, weight after drainingcanned chickpeas drained, weight after draining150 g
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
lemon juice (30 g) and zest1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.4 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Indian Vegetable Curry
50 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.