Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh coriander, roughly chopped
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground paprika
- 1 ¼ tsp ground ginger
- 200 g carrots, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g dried green lentils, soaked for approx. 15 min, drained
- 400 g water
-
150
g canned chickpeas, drained, weight after draining
lub 150 g cooked chickpeas, drained, weight after draining -
2
tsp chicken stock paste, homemade
lub 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 lemon, juice (30 g) and zest
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Bulghur and lentil soup
1h
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Spinach Fatayers
2h
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Koshari stew
45min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Quinoa Broth
35 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Artisan Plant Pizza
35 Min