Urządzenia i Akcesoria
Red mullet couscous with peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2439 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Papaya Sorbet
15 min
Coffee dessert
15 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Penne pasta with tuna
35 min
Hazelnut hot chocolate
10 min
Zesty avocado with crab
10 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Minestrone
45 min