Urządzenia i Akcesoria
Red mullet couscous with peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2439 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Mango, kiwi and mint purée (6-9 months)
10 min
Pineapple and lemon thyme purée (10-12 months)
10 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 min
White Bean and Vegetable Purée (8-12 months)
7 godz. 30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Cereal and fruit purée
20 min
Vegetable fideuá
40 min
Buckwheat with Broccoli
40 min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min