Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g red peppers, cut into large pieces
- 280 g yellow peppers, cut into large pieces
- 220 g green peppers, cut into large pieces
- 250 g liquid fish stock
- 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 300 g couscous
- 2 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 350 g water
- 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Salmon tartare
10 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Orange Curry Dressing
10 Min
Potato and Vegetable Purée
40min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min