Red mullet couscous with peppers

Red mullet couscous with peppers

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • red peppers cut into large pieces
    450 g
  • yellow peppers cut into large pieces
    280 g
  • green peppers cut into large pieces
    220 g
  • liquid fish stock
    250 g
    ½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g water
  • lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
    30 g
  • couscous
    300 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • freshly ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • water
    350 g
  • red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
    600 g
  • fresh coriander finely chopped
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...