Urządzenia i Akcesoria
Gochujang seafood risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rice Wine Chicken
Brak ocen
Crisp Onsen Eggs
2 godz.
Clam Chowder
55 min
Hornazo
Brak ocen
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Steak Tartare
15 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Seafood Risotto
40 min