Urządzenia i Akcesoria
Gochujang seafood risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Braised Eggs
Brak ocen
Fish soup
40 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Stracciatella Soup
30 min