Gochujang seafood risotto

Gochujang seafood risotto

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • gochujang paste (see tip)
    10 g
  • sesame oil
    20 g
  • Parmesan cheese
    40 g
  • olive oil
    50 g
  • mascarpone
    150 g
  • gochujang paste
    20 g
  • water
    1350 g
  • salt
    1 tsp
  • mussels, fresh, cleaned in shells
    300 g
  • shrimps, raw, medium, peeled
    150 g
  • fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
    150 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)
    150 g
  • shallot cut in half
    1
  • risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
    320 g
  • white wine
    50 g
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • toasted sesame seeds (black)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 814.9 kcal / 3409.6 kJ
Białko 35.8 g
Tłuszcz 39.1 g
Węglowodany 77 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Sód 1603.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...