Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Chilli lime sauce
5min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Steamed Shrimp
20min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Fish and prawn stock
20min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min