Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 godz. 35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Scallops with pea purée
25 min