Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with green beans and chickpea puree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Ginger Pork
25 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Salmon Miso Soup
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Summer seafood soup
45 min